בני שמעון מקדמת את תיירות הנגב הפורח: שיתוף פעולה אזורי חדש יוצא לדרך
14.08.26 / 09:22
המועצה האזורית בני שמעון ממשיכה לקדם את תחום התיירות המקומית, והשבוע הציגה מנהלת מחלקת התיירות בפני הנהלת המועצה את פעילות התחום ואת התוכניות להמשך הדרך.
בשנים האחרונות הולכת ונבנית באזור תשתית תיירותית המחברת בין עסקים מקומיים, חוויות, קהילה ומורשת, תחת המותג "תיירות הנגב הפורח". במועצה מציינים כי המהלך נועד להרחיב את היצע התיירות באזור, לחזק את הכלכלה המקומית ולעודד מבקרים להגיע ולהכיר את האזור.
בחודשים הקרובים צפויים להתקיים כמה אירועים ויוזמות, בהם "הרמוניה ביער" בספטמבר ואירועי "80 שנה ל-11 הנקודות". בחודשים אוקטובר-נובמבר. לצד זאת, פועלת המועצה להעמקת שיתופי הפעולה בין היזמים והעסקים המקומיים וליצירת חוויות ומסלולים חדשים עבור המבקרים.
ראש המועצה האזורית בני שמעון, ניר זמיר, אמר: "לבני שמעון ולנגב כולו יש הרבה מאוד מה להציע - נופים, מורשת, קהילות, יזמות מקומית וסיפור ייחודי. החיבור בין כל אלה מאפשר לנו לייצר חוויית ביקור שלמה יותר, להביא לאזור קהלים חדשים ובמקביל לחזק את העסקים והיזמים המקומיים. נמשיך להשקיע בפיתוח התיירות ובשיתופי פעולה אזוריים שיהפכו את הנגב הפורח ליעד שמגיעים אליו, נשארים בו ורוצים לחזור אליו".
