גאווה לבאר טוביה: הישגים מרשימים לשחקני הבדמינטון בתחרויות בארץ וביוון
05.11.26 / 11:29
שחקני ושחקניות הבדמינטון של באר טוביה רשמו סוף שבוע מוצלח במיוחד, עם זכיות במדליות באליפות אשדוד הפתוחה ובאליפות יוון הפתוחה עד גיל 17, שהתקיימה בסלוניקי.
ענף הבדמינטון בבאר טוביה ממשיך להביא הישגים מרשימים בזירה המקומית והבינלאומית. במהלך סוף השבוע האחרון השתתפו שחקני ושחקניות הענף בשתי תחרויות, בישראל וביוון, וחזרו עם שורה של הישגים ומדליות.

באליפות אשדוד הפתוחה בלטו נציגי באר טוביה במספר קטגוריות:
רותם סילוק זכה במקום השני בתחרות היחידים בדרג א'.
שלו שדה רשם הישג כפול, כשזכה במקום הראשון בתחרות היחידים בדרג ב' ובמקום הראשון בזוגות גברים.
אלכסנדרה גולדפארב זכתה במקום השני בתחרות היחידות לנשים בדרג ב'.
גם בזירה הבינלאומית נרשמה הצלחה משמעותית. באליפות יוון הפתוחה עד גיל 17, שהתקיימה בעיר סלוניקי, זכה לירן פרלשטיין בשתי מדליות לצד שותפיו הישראלים. פרלשטיין קטף את מדליית הזהב בתחרות זוגות הבנים ואת מדליית הכסף בתחרות הזוגות המעורבים.
ההישגים בתחרויות משקפים את ההשקעה וההתמדה של הספורטאים הצעירים, לצד העבודה המקצועית והליווי של צוות המאמנים.
בבאר טוביה בירכו את השחקנים והשחקניות על ההישגים המרשימים ואיחלו להם הצלחה רבה בהמשך הדרך ובתחרויות הבאות.

