טורניר כדורשת נשים 2026 לזכרה של לוחמת מג"ב הדס מלכא הי"ד במועצה אזורית באר טוביה

$(function(){setImageBanner('cfe7cf60-30d9-4d71-bd69-df612ffc3a8f','/dyncontent/2026/4/23/42cf0336-417d-4bd9-a800-2bf7b29f551c.jpg',21043,'יואב אייטם כתבה ',525,78,false,55776,'Image','');})
להאזנה לתוכן:

היום החמישי במסגרת שבוע הספורט של המועצה האזורית באר טוביה ערב עוצמתי ומרגש שלא יישכח במהרה.
טורניר הכדורשת לזכרה של לוחמת מג"ב הדס מלכא הי"ד היה הרבה מעבר לאירוע ספורטיבי זה היה ערב של זיכרון, הנצחה, קהילה והמון לב.

לראשונה בבאר טוביה התקיים הטורניר כולו בהשתתפות קבוצות נשים מהמועצה האזורית בלבד, בענף שהפך בשנה האחרונה לקהילה מגובשת, מחברת ומלאת עשייה ברחבי המועצה.

דוברות באר טוביה

בין המשחקים, העידוד, החיוכים וההתרגשות, הורגש לאורך כל הערב כי האירוע נושא משמעות עמוקה הרבה מעבר לתוצאה שעל המגרש.

כולנו התכנסנו כדי לזכור את הדס מלכא ז"ל, להנציח את דרכה ולהמשיך להפיץ את הערכים, האור והאהבה שהשאירה אחריה.

הרגעים המרגשים ביותר הגיעו במהלך הטקס המכובד, כאשר בני משפחתה של הדס נשאו דברים שנגעו בכל הלבבות באולם.

דוברות באר טוביה

אחותה הקטנה דיברה בעוצמה וברגש רב, ואביה של הדס סיפר עליה באהבה אינסופית  רגעים שהותירו את הקהל כולו עם דמעות בעיניים.

ראש המועצה האזורית באר טוביה, בן כהן, העניק למשפחה מגן הוקרה בשם המועצה, מתוך כבוד עמוק והרצון להמשיך ולהנציח את זכרה של הדס באמצעות עשייה קהילתית, חיבור וספורט.

דוברות באר טוביה

כיבדו בנוכחותם וברכו את המשתתפות: מפקד משמר הגבול, ניצב יצחק בריק, שהגיע במיוחד לברך את שחקניות הטורניר והקהל, וכן הנהלת המועצה וסגני ראש המועצה.

תודות מיוחדות למנהל מחלקת הספורט, גל דסקל, על ארגון מקצועי, ערכי ומלא נשמה, לשחקניות שלקחו חלק בטורניר, ולקהל הרב שהגיע לתמוך, לעודד ולהיות חלק מערב בלתי נשכח.

דוברות באר טוביה

בסיום הערב הוכרזה הזוכה בטורניר קבוצת ״זוהרות ברשת״ 

ברכות חמות לזוכות וכל הכבוד לכל המשתתפות שלקחו חלק בערב עוצמתי, מכבד ומלא משמעות.

דוברות באר טוביה

דוברות באר טוביה

ישר כוח למועצה האזורית באר טוביה על היוזמה המרגשת והחשובה.

תודה לכולם ובהצלחה  נתראה בשנה הבאה.

יהי זכרה של הדס מלכא ז״ל ברוך.

אהבתה לחיים ולערכים ממשיכה להאיר את הדרך 

דוברות באר טוביה

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה