מסלולי שירות למדינה ולחברה: ערב הדרכה חשוב בבני שמעון
אלדה נתנאל
01.10.25 / 12:30
להאזנה לתוכן:
תגים:
בני שמעון
המועצה האזורית בני שמעון קיימה לאחרונה ערב הדרכה מקיף להורי צעירים בעלי פטור מגיוס או חוסר וודאות בנושא, לבעלי תפקידים ביישובים וברשות, לעובדי חינוך ורווחה ולרכזי צעירים - לגבי כל החלופות לשירות צבאי רגיל. האירוע החשוב התקיים ביוזמה משותפת של האגף לשירותים חברתיים, מרכז הצעירים של בני שמעון וגורמים מהחינוך החברתי.
במסגרת הערב, שזכה להשתתפות של רחבה של כ-50 הורים ובעלי תפקידים, הוצגו מגוון אפשרויות לתרומה למדינה ולחברה, כולל התנדבות לצבא, שירות לאומי מותאם ורגיל מכינות קדם-צבאיות, תוכניות התנדבות מותאמות וחלופות נוספות. נציגי עמותות, ארגונים מקצועיים והצבא הגיעו לחלוק מידע מעשי ולהכיר את המשתתפים מקרוב.

ניר זמיר, ראש המועצה האזורית בני שמעון, אמר: "המטרה הייתה ליצור מרחב פתוח לדיון ולמידע על אפשרויות תרומה משמעותיות למדינה ולחברה. היה חשוב לנו להנגיש לתושבי המועצה ולגורמים המקצועיים את כל המידע הנדרש כדי שהצעירים במועצה יכירו את המגוון הרחב של המסלולים הפתוחים בפניהם. תודה לכל השותפים על היוזמה וארגון הערב החשוב הזה".

