רבש״ץ קיבוץ בארי ארבל בכר זכה באות הצטיינות

$(function(){setImageBanner('5df185ad-4993-4296-87da-171c61c45021','/dyncontent/2026/10/12/3b9c5a93-f8c2-4eeb-bcde-ffb64492f1ab.jpg',21917,'מטה יהודה אייטם כתבה ',525,78,false,55776,'Image','');})
להאזנה לתוכן:

ארבל בכר, בן קיבוץ בארי וסגן אלוף במילואים, עזב את חייו במרכז הארץ ושב לקיבוץ בעקבות אירועי 7 באוקטובר ונפילתו של הרבש״ץ הקודם, אריק קראוניק ז״ל. כשנה לאחר שנכנס לתפקיד רבש״ץ הקיבוץ, זכה באות הצטיינות מטעם החטיבה הצפונית על פועלו לחיזוק הביטחון בקיבוץ.

דובורת אשכול

סיפור של חזרה הביתה, שליחות ומחויבות לקהילה: ארבל בכר, רבש״ץ קיבוץ בארי, זכה באות הצטיינות מטעם החטיבה הצפונית, כהוקרה על פעילותו ומסירותו למען ביטחון תושבי הקיבוץ.

בכר, בן הקיבוץ וסגן אלוף במילואים, התגורר בשנים האחרונות במרכז הארץ. אולם בעקבות מתקפת הטרור הרצחנית ב-7 באוקטובר, האסון הכבד שפקד את קיבוץ בארי ואת משפחתו, ונפילתו של רבש״ץ הקיבוץ הקודם, אריק קראוניק ז״ל, החליט לשנות את מסלול חייו ולשוב לבית שבו גדל.

לפני כשנה נכנס לתפקיד רבש״ץ בארי, ומאז הוא מוביל את מערך הביטחון של הקיבוץ, בתקופה שבה הקהילה מתמודדת עם השלכות אירועי 7 באוקטובר ופועלת לשיקום ולחיזוק תחושת הביטחון של התושבים.

במסגרת תפקידו פועל בכר לחיזוק מערך ההגנה המקומי, תוך גילוי מקצועיות, אחריות ומסירות לתושבי הקיבוץ.

אות ההצטיינות שהוענק לו מבטא את ההערכה לפועלו בשנה האחרונה ולמחויבותו לביטחון הקהילה.

עבור בכר, החזרה לבארי לא הייתה רק חזרה למקום שבו גדל, אלא גם קבלת אחריות על ביטחונם של חברי הקהילה, דווקא לאחר אחת התקופות הקשות בתולדות הקיבוץ.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה