שורד השבי עופר קלדרון תושב ניר עוז פונה לעזרת הציבור – קמפיין גיוס המונים נפתח:

$(function(){setImageBanner('518feaff-3404-44c1-9a81-c591726bb774','/dyncontent/2026/6/30/1e58896d-82c8-498c-bb8c-d5c7df58ad0f.jpg',21429,'יואב קיץ אייטם כתבה ',525,78,false,26366,'Image','');})
להאזנה לתוכן:

צילום מעיין טואף לעמ

"הבוקר של ה-7 באוקטובר הוא הרגע שבו החיים שלי התרסקו לרסיסים.

כשהייתי פצוע ומדמם, מול עיניי, חטפו מחבלי חמאס את שני הילדים שלי – סהר, בת 16, וארז, שהיה אז רק בן 12. מיד לאחר מכן נגררתי לעזה, מושפל וחסר אונים.

הרגע שבו ארז נתלש לי מהידיים וסהר נלקחת על אופנוע בין שני מחבלים – זה סיוט שחוזר אליי בכל לילה ולא נותן לי מנוחה."

עופר מתאר כי מאז שחזר מהשבי – כל עולמו חרב:

"הנגרייה שלי בניר עוז, שבניתי במו ידיי וששימשה לי מקור פרנסה, כבר לא תחזור לפעול – לשם אין סיכוי שאחזור. הבית שלי הפך לזירת זיכרונות כואבים ומצמררים. אנשים שואלים אם אחזור לגור שם – ואני לא מסוגל אפילו לדמיין את זה. כל פינה בקיבוץ היא זיכרון מהסיוט שהפך למציאות חיי."

לדבריו, הוא קיווה שלאחר השחרור יוכל לפצות את ילדיו על מה שעברו – אך המציאות קשה בהרבה:

"אני בקושי מצליח לפצות את עצמי. אין לי אפשרות לפרנס את עצמי ואת משפחתי. בכל ערב אני נכנס שוב לסרט האימה, מחכה שהלילה ייגמר ומתפלל שהשחר יגיע – רק כדי להילחם שוב ביום שאחריו. לראות קצת אור."

 עופר קלדרון פותח כעת קמפיין גיוס המונים – וזקוק לעזרתכם.

לתרומות:

 https://yad.reachhands.com/oferpf

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה